Vannetanssiyhdistyksen vuosikokous

Vuosikokouskuulumisia!

Lauantaina Vannetanssi ry:n vuosikokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Roosa Lehtinen ja hallitukseen lisäksi Inka Järvelä, Tea Malmström, Armi Ruoho ja Essi Teräs sekä varajäseneksi Tuula Viilo. Hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan 4.6.

Kauden 2016 – 2017 jäsenmaksuksi päätettiin 16 € sekä 6 € opiskelijoilta, työttömiltä ja eläkeläisiltä. Jäsenmaksun korottamisen syynä on hallinnollisten kulujen kasvaminen, koska yhdistykselle on avattu Holvi-tili. Yhdistyksen jäsenet saavat pian sähköpostitse ohjeet jäsenmaksun maksamiseen. Ja jäseneksihän voi liittyä muun muassa tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Kokouksessa keskusteltiin jamien säännöistä, ja tästä lähtien sisäjameissa sali on varattu vannetanssijoiden käyttöön. Jameissa halutaan antaa vannetanssirauha, ja muiden lajien harrastajien määrä on yllättänyt meidät. Lainavanteita on kuitenkin saatavilla kaikille halukkaille. Myös lapset pidetään poissa salista, mutta vannetanssivat- sekä sylilapset ovat edelleen tervetulleita salin puolelle.

Koska yhdistystä on nyt pyöritetty vuoden ajan, voimme jatkossa keskittyä entistä enemmän yhdistyksen toiminnan kehittämiseen eli muun muassa vannetanssin harrastusmahdollisuuksien parantamiseen ja vannetanssitietouden levittämiseen. Jos sinulla on ideoita tai toivomuksia tai haluat esimerkiksi osallistua tapahtumien järjestämiseen, voit ottaa yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen tai osoitteeseen vannetanssiyhdistys@vannetanssiyhdistys.fi.

Aurinkoisin terveisin

Armi Ruoho