Spektri

Valosirkus Spektri on Vannetanssiyhdistyksen esiintymisryhmä, joka tekee LED-välineillä värikkäitä ja näyttäviä valoesityksiä. Päivätapahtumissa, jolloin LED-valot eivät erottuisi, käytämme esiintymisissä muuten pirteänvärisiä välineitä. Esitykset sisältävät monipuolisia koreografioita ja lisämausteena tuomme esille esiintyjien persoonia improvisaatio-osuuksilla. Spektrin jäsenille tärkeintä on yhdessä tekeminen ja rakkaus harrastamaamme lajiin. Tätä hyvää meininkiä pyrimme välittämään mieleenpainuvina elämyksinä yleisöllemme. Ryhmän kokoonpano ja musiikin tyylilaji esityksissä vaihtelee aina tilanteen mukaan.

Kysy lisää esityksistä ja varaa ryhmä esiintymään tapahtumaasi sähköpostitse osoitteesta valosirkusspektri at gmail.com

Lisätietoa ja enemmän kuvia sekä muuta materiaalia löydät ryhmän Facebook-sivulta

Yläosan kuva: Jenna Lahdenaho

Valosirkus Spektri esiintyi 8.1 lumoavalla Flowers of Life Areenalla Gloriassa. Tässä Glorian videocrewn kuvaama upea kooste illasta meidän osaltamme.